Selectează o Pagină
Servicii

Fie că sunteți un mic întreprinzător sau o companie dezvoltată, apelând la noi beneficiați de o serie de avantaje de ordin economic, financiar și managerial.

Câteva dintre multiplele avantaje de care beneficiați lucrând cu noi:

*

Firma de contabilitate acumulează experiență în numeroasele probleme pe care le înfrunta clienții, care va este pusă la dispoziție

c

Firma de contabilitate, Class Fiscal Consulting SRL, este la curent cu noutățiile legislative

R

Sunteți acoperiți de răspundere contractuală

Costurile serviciilor noastre pot fi cu până la 50% mai mici decât costurile efectuării evidenței contabile la sediul dumneavoastră

w

Aveți parte de cele mai bune servicii de contabilitate. Asta ne propunem și, credem noi, asta și reușim. Experiența și feedback-ul din partea clienților ne confirmă acest lucru!

Plată a cât mai puține contribuții posibile la stat. Oferim sugestii de optimizare a veniturilor și cheltuielilor astfel încât să se plătească legal cât mai puține contribuții.

Consultanța este inclusă în preț. E normal să apăra întrebări legate de activitatea contabilă a firmei tale și e normal să primești răspuns la acestea fără a plăti suplimentar. Așa considerăm noi.

Aveți liniștea declarațiilor depuse corect și la termen. Suntem ardeleni și ne place lucrul bine făcut. Regula noastră e să nu lăsăm pentru ultima zi depunerea declarațiilor și, bineînțeles, să fie întocmite corect de la început.

Vă puteți baza pe noi, facem ce spunem că facem!

Cele mai bune servicii

Contabilitate și Salarizare

Interesul nostru este ca dumneavoastră să luați deciziile economice și financiare cele mai bune necesare în coordonarea activității organizației.

Consultanță financiară și comercială

Pentru eficientizarea activității societății, cu respectarea prevederilor legale, vă asigurăm informări periodice cu modificările legislative care au impact asupra activității dumneavoastră

Contact

Haideți să ne cunoașteți!

Dacă doriți să purtăm o discuție față în față, vă așteptăm cu mare drag la o cafea ☕

🏢 Str. Baba Novac, Nr 18, Etaj 1, Cluj-Napoca
📱 Telefon: 0744.263.367

Class Fiscal

Str. Baba Novac, Nr 8, Cluj-Napoca
Telefon: 0744.263.367